Goedkope verzekering vinden

Hoe u voor minder dezelfde ziektekostenverzekering krijgt

Te veel betalen? Overschakelen naar een goedkoper vergelijkbaar beleid kan u tot $ 1578 besparen.

“Kies bij sommige dure diensten, zoals heupprothesen, de goedkoopste Gold-dekking, aangezien de meeste Silver Plus-polissen u in feite meer zullen kosten dan de goedkoopste Gold-polis. Die Silver Plus-polissen zijn eigenlijk slechts een marketingtruc bedacht door de gezondheidsfondsen.wa verzekering kosten om veilig te blijven.

Alle vergelijkbare polissen van goud, zilver en brons bieden u precies hetzelfde dekkingsniveau, dus het is de moeite waard om deals te vergelijken.

We hebben berekend dat u tot $ 1578 kunt besparen door over te schakelen naar een goedkoper vergelijkbaar beleid.

Overweeg een Plus-polis als u niet de volledige dekking nodig heeft die een Gold- of Silver-polis biedt

Een autoverzekering goedkoop afsluiten

Dus als u geen volledig Silver-beleid nodig heeft, maar iets meer wilt dan een Bronze-beleid, kan een Bronze Plus-beleid een goede optie zijn. goedkoopste autoverzekering vergelijken voor veiligheid auto.

Toen de regering het systeem in 2018 reviseerde, introduceerden ze vier ziekenhuislagen (goud, zilver, brons en basis). In tegenstelling tot het beleid voor extra’s, dekt het ziekenhuisbeleid u voor behandelingen en operaties in het ziekenhuis, en elk niveau omvat een specifieke lijst van behandelingen en procedures, waarbij Gold het meest dekt en Basic het minst dekt.

Dus als u de hoogste dollar betaalt voor het duurste goudbeleid op de markt, krijgt u eigenlijk niet meer dekking dan wanneer u zou betalen voor het goedkoopste goudbeleid. (Hetzelfde geldt ook voor zilver en brons.) Het is dus logisch om uit te zoeken of er een goedkoper beleid beschikbaar is en die dollars te sparen voor iets leukers dan een ziektekostenverzekering!

Uiteraard zijn prijs en dekking niet de enige factoren bij het kiezen van een zorgverzekeraar, onze vergelijkingstool vergelijkt ook op het gebied van gap dekking, klachten over het fonds en ziekenhuisovereenkomsten.