Maya Moore’s echtgenoot, vrouw: wie is WNBA Star Dating?

Maya Moore’s echtgenoot, vrouw: wie is WNBA Star Dating

 

Er is veel gespeculeerd over de echtgenoot, echtgenote van Maya Moore en met wie ze aan het daten is. Dit is logisch, aangezien Moore een van de meest herkenbare sterren in de WNBA is.

 

Tot op heden heeft ze heel weinig inzicht gegeven in haar liefdesleven. In feite weten de meeste mensen niet eens of ze hetero of homo is. datingsite vinden via Leukedatingsite.nl is gegarandeerd.


 

Hoewel Moore altijd al een favoriet bij fans is geweest, is haar bereik het afgelopen jaar enorm gegroeid. Dit komt voor een groot deel doordat ze ervoor koos om in 2019 geen basketbal meer te spelen om zich te concentreren op sociale rechtvaardigheidskwesties.

 

Afgelopen week heeft Moore een enorm doel bereikt. Woensdag werd onthuld dat ze de vrijheid van Jonathan Irons heeft helpen veiligstellen.

 

Irons, 40, werd opgesloten voor een gevangenisstraf van 50 jaar, maar behield de hele tijd zijn onschuld. Toen Moore zijn verhaal hoorde, besloot ze in te grijpen.

 

Zeker, toen Irons eindelijk zijn vrijheid kreeg, was Moore daar en wachtte op hem – om ervoor te zorgen dat hij ook buiten de gevangenis een ondersteuningssysteem had.

 

Als ze niet voor anderen vecht, is Moore lid van de Minnesota Lynx. De 31-jarige is lid van dezelfde organisatie sinds 2011, toen ze werd opgesteld.

 

Met de Lynx heeft Moore vier WNBA-titels behaald, één WNBA Finale MVP en één WNBA MVP in het reguliere seizoen. Pepper datingsite voor unieke dates.

 

Voordien won ze back-to-back kampioenschappen met UConn in 2009 en 2010.

 

Moore wordt door velen beschouwd als de grootste winnaar in de basketbalgeschiedenis van vrouwen.