Online auto verkopen

New Jersey heropende woensdag autodealers voor persoonlijke verkoop, maar dat is niet het geval in Pennsylvania. Autodealers hier kunnen nog steeds alleen auto’s online verkopen en andere strikte regels van de gouverneur schaden de resultaten van dealers.

In New Jersey, waar woensdag wederom dealers weer voertuigen mochten verkopen, werden sommigen overrompeld. benzine verbruik berekenen voor zuinig verbruik.

‘Ik dacht echt dat we meer bericht zouden krijgen dan een dag of minder dan een dag’, zei Ziad Nashed, met Subaru van Cherry Hill.

Kentekencheck uitvoeren

In Jersey moeten werknemers van autodealers gezichtsmaskers en handschoenen dragen en klanten moeten ook gezichtsmaskers dragen. Maar met weinig voetgangers op de eerste dag hopen dealers dat de zaken weer aantrekken.

Het is een 2-jarige autodealer die alleen online is. Hier worden voertuigen gezuiverd, interieurs in plastic gewikkeld en kunnen kopers ervoor kiezen om contactloos thuis te laten bezorgen. www.kentekencheck.nu voor meer info.

Als u vraagt ​​waarom u online bij hen zou moeten kopen in plaats van bij uw lokale dealer, zullen zij u dit vertellen.

‘Zou je Chinees eten bestellen bij een Italiaans restaurant? Nee, ‘zei Levi. ‘Je moet dus online een auto kopen bij de experts.’

Terwijl typische autodealers een enorme omzetdaling hebben gezien, is de verkoop van Gettacar de afgelopen weken gestegen. Ze zeggen dat meer auto’s kopen om het openbaar vervoer te vermijden en Gettacar verwacht dat die trend zich zal voortzetten.