Online de beste producten bestellen

Beard vraagt ​​haar volgers om te winkelen in de nieuwe lente- en / of verkoopafdeling van haar merk. “Als je op dit moment niet iets ziet dat je leuk vindt, of je maat is niet op voorraad, overweeg dan om een ​​cadeaubon te kopen voor gebruik in een toekomstig artikel.” Stijltang voor mooi haar.

Waar kun je de beste producten vergelijken?

Hoewel er momenteel veel inhoud circuleert over COVID-19, is sociale media de perfecte tool om kleine bedrijven te ondersteunen; koop Instagram-verkopen, koop cadeaubonnen, like en becommentarieer merkinhoud, deel online over je favoriete aankopen en sluit degene aan die meer ondersteuning nodig hebben. Je kunt zelfs een positieve Yelp-recensie of Google achterlaten. ‘Laat het de mensen die je waardeert weten,’ zegt Ponitch. ‘Soms alleen al te weten dat mensen je bijdrage aan je gemeenschap erkennen, geeft een extra boost.’ www.10beste.com heeft genoeg mooiheden.

Maresa Ponitch opende haar vintage winkel Dusty Rose Vintage in 2008 tijdens de recessie. Terwijl haar fysieke ruimte, Dusty & Friends, vorige week nog open was, was er een enorme daling in de verkoop. “Financieel kunnen we niet veel doen als mensen stoppen met kopen”, zegt ze. “We zijn een zeer gemeenschapsgericht bedrijf en onze gemeenschap zit vol met mensen die worden getroffen door hits voor de service- en evenementenindustrie.” Als bedrijf doet ze haar best om mensen online te bereiken en producten aan te bieden die mensen op dit moment misschien het meest willen, dat wil zeggen dingen die gezellig zijn. Pontich denkt dat mensen zouden kunnen aannemen dat alle kleine bedrijven in aanmerking komen voor overheidssteun, maar dat velen niet in aanmerking komen voor of profiteren van het soort ondersteuning dat wordt aangeboden.

Hoe u thuis druk kunt blijven tijdens de uitbraak van Coronavirus – en tegelijkertijd kleine bedrijven kunt ondersteunen

Is het veilig om kleding te huren tijdens de uitbraak van het coronavirus?

Coronavirus zal op lange termijn effecten hebben op de mode-industrie

Het in Austin gevestigde kledingmerk en winkelpand Esby Apparel ervaart een grote hit, zowel persoonlijk als online, vooral sinds South By Southwest dit jaar werd geannuleerd (het evenement zou jaarlijks meer dan 150.000 mensen verzamelen). “Ik heb een klein team om te ondersteunen en het is eng om te denken dat we mogelijk gedwongen worden onze winkel te sluiten en onze gebruikelijke plannen als gevolg van dit virus te wijzigen”, vertelt de oprichter